ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΟΕΓΑ

Ειρήνη ΚουφάκηΝέα - Ανακοινώσεις

Την Παρασκευή 17-06-2016, πραγματοποιήθηκε η 3η Φάση επιδείξεων των τμημάτων μάζας και προαγωνιστικών τμημάτων.
Κάτω από αντίξοες συνθήκες (λόγω θερμοκρασίας) τα παιδιά έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους, στην τελική φάση των επιδείξεων, ενθουσιάζοντας το κοινό με το πρόγραμμά τους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!! για τη προσπάθεια ολόκληρης της αγωνιστικής χρονιάς!!! Ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές (Θεόδωρο Μπουτάκη, Χριστίνα Δουλγέρη, Ελένη Δελίδου και Ειρήνη Κουφάκη) που δείξαν με τη ποιοτική δουλειά τους, πως τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!!
Καλή συνέχεια για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον!!
Το Σάββατο 18-06-2016, για ακόμη μια φορά ο Ο.Ε.Γ.Α. πρωτοτύπησε και έδωσε το παρόν σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του συλλόγου ΓΑΣ Ορεστιάδας Άμιλλα με την επωνυμία «1ο Meeting Γενικής Γυμναστικής Θράκης» που διεξήχθη στις 18 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς». Στην διοργάνωση επίσης συμμετείχε το τμήμα ακροβατικής γυμναστικής του ΑΣΚΑ Προμηθέας Ξάνθης και τμήμα ενόργανης γυμναστικής της Ολυμπιάδας Σταυρούπολης. Σε έναν πολύ ωραίο χώρο με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού θεατών, τα κορίτσια του ΟΕΓΑ, παρουσίασαν ασκήσεις επιδείξεων και δύο ομαδικά προγράμματα αποσπώντας τα ευμενή σχόλια όλων των παρευρισκομένων. Επίσης ο πρωταθλητής του συλλόγου μας Γιώργος Κελεσίδης παρουσίασε πρόγραμμα ασκήσεων εδάφους ενθουσιάζοντας τους θεατές. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άρτια και εξαιρετική οργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και τους προπονητές και τα παιδιά όλων των συλλόγων που έδειξαν στο κοινό της Ορεστιάδας πόσο όμορφη είναι η γυμναστική!!
Ευχαριστούμε τον ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ και τον αθλητικό σωματείο «ΓΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΆΜΙΛΛΑ», για την πρόσκληση και για την άψογη φιλοξενία.
Επίσης το Δ.Σ. ευχαριστεί τους γονείς, τα Μ.Μ.Ε. και όλους τους αρωγούς, που στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου.

 

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Ειρήνη ΚουφάκηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΟΕΓΑ