ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ

Ειρήνη ΚουφάκηΝέα - Ανακοινώσεις

ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ

Σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον αποκόμισαν οι αθλητές της Εθνικής εφήβων της ενόργανης γυμναστικής, που πραγματοποίησαν θετική εμφάνιση στον προκριματικό της κατηγορίας τους, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών – εφήβων, στη Βέρνη (25-29 Μάιου 2016).

Οι νεαροί Έλληνες πρωταθλητές (Άγγελος Κοντεσίδης, Γιώργος Προβιάς, Απόστολος Κανέλλος, Στέφανος Τσολακίδης, Γιώργος Κελεσίδης) παρουσίασαν δείγματα του ταλέντου τους στην “PostFinance Arena”, παρά την έλλειψη εμπειρίας, αφού για την πλειοψηφία τους αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή σε μια διοργάνωση τέτοιας εμβέλειας.

Ο ‘’βενιαμίν’’ της διοργάνωσης και αθλητής μας Κελεσίδης Γεώργιος αγωνίστηκε σε (3) όργανα συγκεκριμένα: στον ίππο με λαβές, στο έδαφος και στους κρίκους.

Η προσπάθειά του, παρά τις δύσκολες συνθήκες που προπονείται, ανταμείφθηκε με την συμμετοχή του στην διοργάνωση, παρά το νεαρό της ηλικίας του και την αξιοπρεπή εμφάνισή του.

Συγχαρητήρια στην ομάδα, στους προπονητές Μπαξεβανίδη Δημήτριο, Ζαχαριάδη Ιωάννη, Μυλώση Δημήτριο, Δημήτρη Ράπτη, όπως επίσης τους Διεθνείς κριτές  Μπουτάκη Ελευθέριο και Προβιά Νίκο για το έργο και την στήριξή τους.

 

Ειρήνη ΚουφάκηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ