ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ειρήνη ΚουφάκηΝέα - Ανακοινώσεις

Η οικογένεια του  Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (Ο.Ε.Γ.Α.), εκφράζει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη της  σε όσους συνέβαλαν,  για την απόκτηση του ακροβατικού διαδρόμου τύπου Airtrack (10m x 1.40m x 0.20m.) από την Ολλανδία.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν με την αγορά λαχνών και προσκλήσεων στην αποκριάτικη εκδήλωση που διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε στις 20-02-2016 για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Ο ακροβατικός διάδρομος (airtrack) θα αποτελέσει  ένα χρήσιμο όργανο γυμναστικής για τους προπονητές, διευκολύνοντας το έργο τους στην εκμάθηση απλών και σύνθετων ασκήσεων, χωρίς να καταπονούνται τα  κάτω άκρα των παιδιών, λόγω του αντικραδασμικού ελαστικού δαπέδου ασφαλείας.

Συνεχώς προσπαθούμε να βρούμε τρόπους καλυτέρευσης  των συνθηκών προπόνησης, έτσι ώστε να παρέχουμε τα ιδανικά και ασφαλή μέσα που θα βελτιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την απόδοση των παιδιών, τα οποία  αφιερώνουν πολύ χρόνο σε ένα άθλημα που αγαπούν και μας κάνουν περήφανους με τις διακρίσεις τους.

Λόγω της έλλειψης κονδυλίων από την Γενική Κυβέρνηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καταφεύγουμε σε αλληλέγγυους τρόπους  για να παρέχουμε τα αυτονόητα, στα παιδιά που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα.

Στόχος μας είναι να αποδεικνύουμε με τις πράξεις και τα αποτελέσματα μας,  ότι ο αθλητισμός είναι κομμάτι του πολιτισμού μας και έχει συνέχεια..!!!

1   2

5

 

 

Ειρήνη ΚουφάκηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ