Α΄ Φάση Πανελλήνιων Αγώνων Παίδων-Κορασίδων (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.)

Ειρήνη ΚουφάκηΔελτία Τύπου

Μία ακόμη σημαντική επιτυχία για τον Ο.Ε.Γ.Α. στην Α΄ φάση των αγώνων παίδων-κορασίδων(Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.), που διεξήχθη το Σάββατο 19-03-2016,στην αίθουσα Ιωαν. Μελισσανίδη, στην Μίκρα Θες/κης.
Συγκεκριμένα η αθλήτρια του συλλόγου ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ , πήρε χρυσό μετάλλιο στο άλμα.
Αναλυτικά οι βαθμολογίες:
Από τις (35) αθλήτριες που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη κατηγορία η ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ κατέλαβε την 9η θέση στο σύνθετο ατομικό, η ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΑΓΑΠΗ, κατέλαβε την 14η θέση, η ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ κατέλαβε την 17η θέση και η ΧΡΟΝΑΚΗ ΚΑΛΙΟΠΗ κατέλαβε την 26η θέση. Οι (3) τελευταίες αθλήτριες συμμετείχαν για 1η φορά στην Γ΄ κατηγορία και αξιοπρεπέστατα στάθηκαν επάξια στην συγκεκριμένη διοργάνωση με κορασίδες μεγαλύτερες σε ηλικία και πιο έμπειρες.
Αισιόδοξο το μέλλον για τις κορασίδες μας, που έδειξαν με την αξιέπαινη προσπάθειά τους ότι, διορθώνοντας τα λάθη τους κάτω από την καθοδήγηση των προπονητών και με την σκληρή δουλειά θα καταφέρουν πολλά περισσότερα τον επόμενο μήνα(23-24/04/2016) στην ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ της συγκεκριμένης κατηγορίας.
Στην κατηγορία των παίδων ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ δεν αγωνίστηκε, διότι προετοιμάζεται για το τεστ αξιολόγησης για την στελέχωση της Εθνικής Εφήβων, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ενόργανης γυμναστικής στον Αγ.Κοσμά, στην Αθήνα την Τρίτη 29/03/2016.
Ο συγκεκριμένος αθλητής αν και παίδας, θα αγωνιστεί αυτήν την χρονιά στους Πανελλήνιους αγώνες εφήβων.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! στους προπονητές ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΜΠΟΥΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΚΟΥΦΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΟΥΛΓΕΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ και ΔΕΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ για την ποιοτική και εξαιρετική δουλειά τους, που αποδεικνύουν μέσα από τα αποτελέσματά τους και με μη κατάλληλες συνθήκες προπόνησης, ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!!

oega 1  oega3  oega4  oega5oega6

Ειρήνη ΚουφάκηΑ΄ Φάση Πανελλήνιων Αγώνων Παίδων-Κορασίδων (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.)