ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ειρήνη ΚουφάκηΔελτία Τύπου

Την Τρίτη 21-07-2015 επισκέφτηκε τον χώρο προπόνησης (ΤΟΛ), ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Ψαθάς και η Τεχνική επιτροπή της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. κ. Αλέκος Δούμπας, κ. Δημήτριος Γιαννουλίδης και ο κ. Ιωάννης Ζαχαριάδης.
Οι εκπρόσωποι της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Διοίκηση και τους Προπονητές του συλλόγου, αλλά και να παρακολουθήσουν την προπόνηση των παιδιών.
Ο κ. Ψαθάς και ο κ. Δούμπας κατέγραψαν τις ανάγκες σε μέσα δουλειάς και υποδομών όπως και ανταλλάξαν απόψεις σχετικά με την λειτουργία των συλλόγων.
Ο κ. Δημήτριος Γιαννουλίδης ως υπεύθυνος ανάπτυξης των κοριτσιών και ο κ. Ιωάννης Ζαχαριάδης ως υπεύθυνος ανάπτυξης των αγοριών στις μικρές ηλικίες κατέγραψαν την προπόνηση των παιδιών, προώθησαν τις απόψεις τους σχετικά με την ανάπτυξη της ενόργανης γυμναστικής, αλλά και το πλάνο για συνεργασία και κίνητρα για την προώθηση παιδιών που θέλουν να ακολουθήσουν την πορεία του πρωταθλητισμού.
Επίσης συζητήθηκαν γνώμες και τοποθετήσεις για τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό και προγραμματισμό για την εξέλιξη του αθλήματος, τεχνικής του ασκησιολόγιου στις μικρές ηλικίες, αλλά και για το καλεντάρι των αγώνων να ξεκινάει από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς.
Επισημάνεται η εθελοντική προσφορά των ανθρώπων της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. που με αυτές τις πρωτοβουλίες ξεκινάνε έναν σπουδαίο και εποικοδομητικό αγώνα, συνεργασίας με τα αθλητικά σωματεία της Περιφέρειας που μόνο όφελος θα έχει.
Tην Κυριακή 26-07-2015, αγωνιστικά τμήματα του Ο.Ε.Γ.Α. μαζί με προπονητές και συνοδό, αναχωρούν στο κέντρο Υψηλού Αθλητισμού Ενόργανης Γυμναστικής στην πόλη της Σόφιας στην Βουλγαρία.
Η αντιπροσωπία του Ο.Ε.Γ.Α. θα έχει την ευκαιρία για μία εβδομάδα να προετοιμαστεί με τα πιο σύγχρονα μέσα, αλλά και να επιμορφωθεί για την καλύτερη επίτευξη των στόχων της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.
Την Κυριακή 02-08-2015 θα επιστρέψει η αποστολή στην Αλεξανδρούπολη και για 20 ημέρες θα αρχίσουν οι διακοπές η ξεκούραση και η αποκατάσταση των παιδιών, μετά από μια καταπονημένη και επιτυχημένη χρονιά με πολλές και σημαντικές διακρίσεις!!!!!!!!!

WP_20150721_002

Ειρήνη ΚουφάκηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ