ΕΝΑΡΞΗ: 2o Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»

Ειρήνη ΚουφάκηΔελτία Τύπου

ΕΝΑΡΞΗ: Δεύτερο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»

Είμαστε έτοιμοι και είστε όλοι καλεσμένοι… 2ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής Παίδων – Παμπαίδων, Κορασίδων-Παγκορασίδων «Ευ αγωνίζεσθαι»
Όπως σας είχαμε πει, ο Μαΐος περιλαμβάνει την Εβδομάδα Ενόργανης Γυμναστικής για την Αλεξανδρούπολη, η οποία ξεκινάει από το Σάββατο 23 Μαΐου 2015, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης!

Ο Ο.Ε.Γ.Α (Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης) υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο (Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία) και με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, θα διοργανώσει το 2ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής Παίδων – Παμπαίδων, Κορασίδων -Παγκορασίδων «Ευ αγωνίζεσθαι» – 2nd International WAG/MAG Artistic Gymnastics Tournament “FAIR PLAY”.

Μεγάλη υποστηρίκτρια και αρωγός αυτού του τουρνουά – η οποία θα μας τιμήσει με την παρουσία της – θα είναι η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου, Πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το «Ευ Αγωνίζεσθαι» (Fair Play) και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Γυναικών «Καλλιπάτειρα».

Τελετή έναρξης: Σάββατο 23 Μαΐου 2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και ώρα: 10:00 – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Είστε όλοι καλεσμένοι!

Ειρήνη ΚουφάκηΕΝΑΡΞΗ: 2o Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»