Χαιρετισμός Προέδρου

adminΔελτία Τύπου, Νέα - Ανακοινώσεις

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, εκ μέρος του Δ.Σ. του ‘’ΟΜΙΛΟΥ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ’’, σας καλωσορίζω στην νέα ιστοσελίδα μας.
Στόχος μας είναι η άμεση πληροφόρηση των μελών και φίλων, για τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις που συμμετέχει και οργανώνει ο σύλλογος μας.

Πρεσβεύουμε την ενόργανη γυμναστική στην ευρύτερη περιοχή μας. Η ενόργανη γυμναστική είναι ένα ευγενές, δύσκολο και συναρπαστικό άθλημα, που αποτελεί την βάση για όλα τα αθλήματα. Βασίζεται και στηρίζεται στα ψυχικά αποθέματα(αυτοσυγκέντρωση, πειθαρχία, θάρρος, ανταγωνιστικότητα, επίτευξη στόχων κ. λ. π.) που αναπτύσσονται παράλληλα με τις σωματικές ασκήσεις( τεχνική, δύναμη, πολυπλευρικότητα, ευκινησία, ευλυγυσία κ. λ. π.)που προϋποθέτει το άθλημα για την περεταίρω εξέλιξη των παιδιών στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής τους κατά την ενηλικίωσή τους.

Όραμά μας είναι, ο παρών ιστοχώρος του συλλόγου μας να αποτελέσει σημείο επαφής και αναφοράς των μελών και φίλων. Καθημερινά θα προσπαθούμε να βελτιώσουμε την λειτουργία του, ώστε με έναν διαδραστικό τρόπο να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μελών και πάσα ενδιαφερομένων για την εξέλιξη του συλλόγου. Για να γίνει αυτό κατορθωτό, είναι απαραίτητη και η δική σας συμμετοχή. Με τις παρατηρήσεις, τα σχόλια, αλλά και τα άρθρα σας θα εμπλουτίσουμε και θα ενισχύουμε αυτόν τον χώρο.

Σας καλωσορίζω λοιπόν στην ιστοσελίδα μας, με την ελπίδα (μέσω αυτής), να έχετε άρτια και έγκυρη πληροφόρηση για τα δρώμενα του συλλόγου και με την συνεργασία σας να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς!
ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ.

adminΧαιρετισμός Προέδρου